måndag 1 mars 2010

Radio

Imorgon (2 mars) kommer jag att vara med i "Nya vågen" i P1. Ämnet är Kristian Lundbergs roman yarden, som jag skrev om här på bloggen 30 december. Sändningen börjar 14.03. Mycket nöje.

2 kommentarer:

  1. Ska bli mycket intressant att lyssna på Nya Vågen. Speciellt efter all livlig diskussion boken väckt den senaste tiden på nätet. Jag tänker främst på den långa och spretiga diskussionen på Therese Bohmans blogg. (kommentatorer ifrågasatte Kristian Lundbergs anspråk på "sanning", andra kommentatorer ifrågasatte begreppet klass, klassresenärer uppåt och nedåt, man spekulerade om det kan ha berott på Kristans svaga kulturella kapital som gjorde att recensions-fadäsen på expressen kostade honom jobbet).
    Det blir även säkert roligt att höra författaren och litteraturkritikern Jan Söderqvists syn på boken. Jag kan tänka mig att det kan bli ett intressant samtal.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tror och hoppas verkligen att det blir intressant. Lundbergs bok förtjänar verkligen att diskuteras, dels eftersom den tar upp så intressanta saker, dels eftersom den är så välskriven.

    SvaraRadera