onsdag 24 september 2014

Kurs om arbetarlitteratur

Här kommer goda nyheter för alla som intresserar sig för arbetarlitteratur: I vår kommer den internetbaserade distanskursen Arbetarlitteratur att ges vid Malmö högskola!
Kursen som gått ett par gånger tidigare omfattar 7,5 högskolepoäng, vilket motsvarar ca. fem veckors studier. Dock ges den på kvartsfart, utsträckt över hela terminen, vilket innebär att det går hur bra som helst att läsa den vid sidan av arbete eller andra studier. Dessutom är undervisningen helt nätbaserad. Man behöver alltså inte komma till Malmö för att ta kursen, utan kan sitta i lugn och ro framför datorn hemma.
Kursen har tidigare varit mycket uppskattad. Bland annat har några personer i Stockholm tagit den som utgångspunkt för en lång studiecirkel om arbetarlitteratur. Flera nu verksamma arbetarförfattare har också läst den...
Man ansöker till kursen via antagning.se senast i mitten av oktober. För att göra en anmälan, klicka här. Mer information om kursen (kursplan, litteraturlista etc.) hittar du på Malmö högskolas hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar